dissabte, 31 de maig del 2008

Xàtiva - Alcoi amb la diesel.


Ai el meu trenet que hem porta a La Pobla del Duc... nens esta locomotora diesel es la que durament travessa l'antiga i centenària via de la línea d'Alcoi, l'estat lamentable d'aquesta línea es denunciable, no veig el moment que l'electrifiquen i col·loquen més freqüència de pas. i clar si pot ser que apropen les estacions als nuclis urbans.... tal volta açò últim seria demanar massa.

divendres, 30 de maig del 2008

Curiositats del metro

M'ha paregut curios aquest cartell en la marquesina d'entrada del metro de Patraix, en ella es llegeix Plaça Espanya, i ens montra el croquis del que era el metro a mitjans dels 90, la veritat es que creixer ha creixcut i molt el servei però no ha augmentat la calitat del servici ni una mica. No acabe d'imaginar valència sense l'estació de "Colon" ni en l'horrible enllaç d'Àngel Guimerà.

Gaspar Aguilar, Patraix.



Carrer de Gaspar Aguilar. un d'eixos carrers sense encant de València... Per cert amb entrada de metro incluida en el preu... Per cert una de les estacions amb una gran necesitat de reforma.

Bailén o l'estació morta.



Aquesta es una de les estacions amb menys freqüencia de pas, cada 20 o 25 ninuts (si es que no es retarda) bé també hi ha que reconèixer que dintre de poc es convertirà en una estació que connectara amb la fuura T2 del tramvia. i amb l'estació del nord una volta soterrada.

Maximilià Thous amb Pobla del Duc


Quina perduda de temps montar "Carpa" en aquesta zona de valència, es bona zona però molt tranquileta... Maximilià Thous. quina tranquilitat de cerrer... per cert aquesta "rotonda" uneix amb el carrer Pobla del Duc

Abandó de Font del Gerro


Nens fa poc vaig anar a un curset d’energia solar, molt instructiu per cert. Però el que més hem cridà l’atenció fou el lamentable estat del polígon de font del gerro, no esta a valència capital, però si a una de les ciutats més important dels seus voltants, Paterna (ex ciutat del cinturó vermell). Vergonyós suposem que l’estat lamentable d’aquest polígon fou una de les raons per la qual el PSOE va perdre les eleccions en aquets localitat.

divendres, 9 de maig del 2008

Pont de Fusta!


Oi què és explèndit? València tal volta siga unes de les ciutats mes belles i vistoses de l'arc mediterràni, però per la nit pren el color de la màgia, pren el color del mar. Vista del Pont de Fusta front les torres de Serrans. Actualment ja no es una estació de tren, es la seu de la Policia Autonòmica del País Valencià.

Quin oratge.


Ahir plovia que plovia, massa poc dirien alguns. A l'avinguda del Port hem va pillar a mi la plutja forta quant esperava l'EMT-2 per anar al Cabanyal. I allí hi havia un edifici curios, no per l'arquitectura si no per la forma de les plantes dels balcons...

Reivindicació Ciutadana!!


Quina pintada més reivindicativa m'he trobat a la Plaça Sant Felip Neri, més clara no pot ser!

dimecres, 7 de maig del 2008

Todo por la Patria!!


Ufff que por, jeje hem va pareixer interessant a més es un museu militar, mai ve mal un poc de cultura, encara que siga barata i roïn.

Torres de Serrans


El passat divendres vaig anar de a prendre un cafetó amb dues amigues argentines. Al tornar vaig pendre una foto a les torres de Serrans, meravellós emblema cultural valencià. A més al seu darrere es troba la seu dels socialistes valencians.

Plaça Polo Bernabé


Una plaça sense gaire importància en la història de la ciutat, però on s'emplaça l'oficina municipal de la dóna. L'únic que destaca d'aquesta placeta es la singularitat dels seus fanals.

Una Botiga d'Auna.


Fa temps vaig passar per una xicoteta plaça del barri d'Aiora, allí amagada hi vaig veure el que quedava d'una botiga d'Auna cable (actualment Ono). La foto la vaig treure pèl morbo creat per els ex-companys de treball d'Ono, molts d'ells havien passat abans per aquesta altra operadora.

Als carrers de València

Tal volta deu haver alguna iniciativa semblant a la xarxa però hi ha un fum de llocs repartits per tot el territori que mereixen ser fotografiats encara que no tinguen ningun aspecte artistic, ni cap interés especial, carrers de la ciutat, places, descampats... llocs on cada dia es viuen milers d'històries sense cap repercució per a la història humana, però amb un cert aroma sentimental. Ací hi pujaré fotos de tot el territori nacional, però hem centraré una mica més en els llocs del nostre Cap i Casal.